• Lavaniityntie 3, Espoo (ennakkomarkkinointi)
  • Lavaniityntie 3, Espoo (ennakkomarkkinointi)
  • Lavaniityntie 3, Espoo (ennakkomarkkinointi)
  • Lavaniityntie 3, Espoo (ennakkomarkkinointi)
Sijainti
Lavaniityntie 3
02920 Espoo

Lavaniityntie 3, Espoo (ennakkomarkkinointi)

Omakotitaloja Espoossa

NYT ENNAKKOMARKKINOINNISSA upea uudiskohde, joka muodostuu lämminhenkisistä omakotitaloista mukavassa ja luonnonläheisellä ympäristössä. Helppohoitoisuus ja edullinen MAALÄMPÖ (vesikiertoinen lattialämmitys) takaavat nautinnollisen asumisen Perusmäen lapsiystävällisellä alueella. 

1-tasoinen kolmen makuuhuoneen omakotitalovaihtoehto perheelle, joka haluaa oman helppohoitoisen piha-alueen ja vapauden päättää omista asioistaan asumisen aikana.

Omakotikohteen kiinteistöllä on sopimus hallinnan jakamisesta (hallinnanjakosopimus). Kiinteistön yhteiselle alueelle tulee kulkuoikeus ja autokatospaikat sisältyvät jokaiselle talolle. Ensimmäisen talon seinäelementit ovat jo asennettu ja rakentaminen etenee hyvää vauhtia.

Espoon Perusmäen kasvaessa on alueelle suunnitteilla lisää palveluja. Alueen läpi kulkee bussilinja ja autolla pääsee kätevästi Kehä III:lle. Kehä III:lta tultaessa on mm. S-Market matkan varrella. Lähellä ovat myös golf kentät, kuten Rinside ja Master Golf. Kohteen sijaintipaikalta pääset myös kätevästi maaseudun rauhaan vaikka pyörälenkille kuten yhtä lailla kehätien kautta kaupungin muihin palveluihin. Esimerkkeinä Espoon järvialueet, Nuuksion kansallispuisto, Serenan laskettelurinteet sekä Luukin ja Oittaan ulkoilualueet palveluineen ovat mukavan matkan päässä.

Tule tutustumaan kohteeseen tai varaa yksilöllinen tapaaminen itsellesi, niin tutustutaan kohteeseen yhdessä ja pääset muuttamaan omaan taloon jo ensi kesänä.

Yhteydenotot: Jarkko Haikarainen, 0440 651 825 tai Heikki Niskanen, 0400 684 411.